banner268

Kutlu olsun gazilerimiz

19 EYLÜL 1921 'de bu zaferin anısına Sakarya Meydan Muharebesi Muzaffer Başkomutanı Mustafa Kemal' e Türk Milleti adına Mareşal  rütbesi ve Gazi ünvanını tevcih edilmiştir. 
Bu nedenle, 19 Eylül Günü; İstiklal Savaşı, Kore, Kıbrıs Gazilerimizin, asker,polis,sivil tüm malül gazilerimizin 15 Temmuz demokrasi Gazilerimizin şeref günüdür. 
Tüm  yönetim, ve tüm şubelerimizin, temsilciliklerimizin, tüm gazilerimizin gaziler gününü kutlar Türk Muharip Gaziler Derneği adına ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını ,tüm şehitlerimizi aramızdan ayrılan gazilerimizi saygıyla, rahmetle, minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve mutluluklar, ülkemize huzur ve barış dolu güzel günler diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
Gazi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269