banner268

İKTİDARA ELEKTRİK TEPKİSİ: BÖYLE ÇÖZÜM OLMAZ!

Yayınlamış olduğu videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan vekil Aydınlık, şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Şanlıurfalı hemşerilerim, ne yazık ki bugün AK Parti İl Başkanı Sayın Abdurrahman Kırıkçı DEDAŞ’la ilgili bir açıklama yapmış; ‘ben bakanla görüştüm, günde 8 saat kesilen elektriği 4 saate düşüreceğiz ve vatandaşlarımıza yarına kadar bekleyin’ demiş.

Sayın Kırıkçı, eğer gerçekten vatanseversen; 8 saati 4 saate düşürebiliyorsan, o 4 saati de sıfırlatsan iyi olur. Bu mevsimde, sulama mevsimi olan hem mısırın hem pamuğun zamanı geçiyor, kuruyor. DEDAŞ günde 8 saat elektriği kesiyor ve çoğu yerde trafoları söküp götürüyor.

Sayın Başkan, bu gücünüz varsa bunu yapın. Biz gereğini 4 yıldır yapıyoruz; DEDAŞ’la ilgili yüzlerce kez bölgeye geldik, toplantılar yaptık, Meclis’te konuşmalar yaptık, soru önergeleri verdik ama maalesef hiçbir zaman siz buna sahip çıkmadınız. İnşallah sahip çıkarsınız; bu sulama mevsiminde vatandaşlarımız milli servetlerini kaybetmezler.

Biz Urfalıyız, Urfalının yanındayız, sonuna kadar çiftçilerimizin yanında olacağız. Bütün Urfa’ya saygı ve selamlarımı gönderiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269