banner268

Gönüllerin Bakanı Yarın Şanlıurfa'da

Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetlerle "unutulmayanlar"listesine giren ve Şanlıurfalılar tarafından "Gönüllerin Bakanı" diye hitap edilen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik yarın bir dizi proğramlara katılmak üzere sabah saat 10.oo'da Şanlıurfa'da olacak.

Havayolu ile Şanlıurfa'ya gelecek olan Çelik,Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın tescilini gerçekleştirdiği 12 yöresel ürünün coğrafi işaret belge teslim törenine katılacak.Daha sonra yüz yıllık sorun olan tapusuz ilçe Ceylanpınar'ın Bakanlığı döneminde tapu sorununu çözüme kavuşturduğu Ceylanpınar ilçesine geçecek olan Çelik'i Ceylanpınarlılar bağrına basacak.Ceylanpınar'daki ziyaretleri sonra yine bakanlığı döneminde önemli hizmetleri gerçekleştirdiği Viranşehir İlçesini ziyaret edecek.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'in ziyaretini değerlendiren Ceylanpınar ve Viranşehirliler "Sayın Bakanımız Bakanlığı döneminde bu iki ilçenin kangren olmuş sorunlarını çözüme kavuşturarak gönüllerimizi feth etmişmiştir.Şimdi sıra bizdedir.Sayın Bakanımızı şanına yaraşır bir şekilde karşılayacak bir nebze de olsa ilçelerimize yaptığı hizmetlere teşekkür edeceğiz"dediler.

Boşuna Faruk Çelik'e "Gönüllerin Bakanı" denmiyor.Gönüllerde yer almak için unutulmaz hizmetlere imza atmak gerekir.Sayın bakanımız bizleri unutmadı bizlerde unutmayacağız.Çünkü Çelik mevsimlik siyasetçi değil AK Parti'nin ve bu kutlu davanın ulu çınarıdır diyerek yarın Çelik'i yarın havaalaından itibaren tüm proğramları boyunca yalnız bırakmayacağız dediler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFaruk çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269