banner268

Fakıbaba,"milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği günleri yaşıyoruz"

Fakıbaba, “ Bu millet, tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olmuştur.Yakın coğrafyamızda yaşanan üzücü olaylar neticesinde canlarını bizlere teslim etmiş veya birçok yakınını kaybetmiş olan Suriyeli kardeşlerimiz, bir kurban bayramına daha içlerindeki bu buruklukla girmektedir. İnancımız ve insanlığımız gereği, evlerinden, yurtlarından uzak olan kardeşlerimize kucak açmak bizim görevimizdir. Kurban paylaşmaktır. Bayram sevincimizi kardeşlerimiz ile paylaştığımızda sevincimizin çoğalacağına ve bir nebze de olsa onların yaralarını sarmaya sebep olacağımıza inanıyorum.

Ayrıca Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan tüm hacı adaylarımızın kazasız belasız ülkelerine dönmelerini diliyor, yaptıkları ibadetlerin kabul olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. İdrak edeceğimiz kurban bayramı, dünya üzerinde hayatları acı ve gözyaşından ibaret olan insanlara huzur ve neşe getirmesini diliyor, aziz milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269