banner268

Erbülbül,"kardeşliğimizi ve birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.” 

Erbülbül:”Sevgili Peygamberimizin Miraç’tan hediye olarak getirdiği Bakara suresinin son ayetlerinde Rabbimiz bizlere, yüksek sorumluluklarımızı ve zaaflarımızı birlikte hatırlatmaktadır. Miraç, her şeyden önce yükselme yollarının yegâne sahibinin Yüce Allah olduğunun şuuruna varabilmektir.

Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek, tertemiz bir kulluğa ve yüce mertebelere erişme vardır. Bütün İslam aleminin ve hemşehrilerimin Miraç Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu mübarek gecenin kardeşliğimizi ve birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.” 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMiraç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269