banner268

Erbülbül "yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum"

Erbülbül mesajında; Tüm Türkiye ile birlikte ilimiz adına güzel gelişmelerin yaşanabilmesi için 2022 yılına azim ve kararlılıkla giriyoruz., geride kalan bir yılın muhasebesini yaparken, 2022 yılının Şanlıurfamız için en iyi şekilde geçmesi hedefiyle hangi adımları atılması gerektiğini düşünüyor; zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeye odaklanıyoruz.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızın birlik ruhuyla ve ortak bir irade çerçevesinde hareket etmesiyle, ilimizde huzur ve esenliğin hâkim olduğu bir yıl geçirmeyi temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFuat Erbülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17