banner268

Erbülbül "Kurtuluş Ruhumuz Hep Diri Kalacaktır"

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurutuluş yıl dönümü dolayısıyla Erbülbül, 11 Nisan Şanlıurfa’nın kurutuluş gününü kutladı.

Erbülbül, işgal döneminde düşmana karşı tüm imkanları ile mücadele eden şehit ve gazileri minnetle ve saygı ile anarak, emanete ilk günkü gibi sahip çıkılacağını söyledi.

Erbülbül, ‘1920’nin imkan ve olanakları ile Şanlıurfalılar kendileri bir araya gelerek düşmana karşı kahramanca bir mücadele vermiştir. Bu tarihi gerçek bugün de ilk günkü gibi diridir. Şanlıurfalılar o günkü mücadele ruhu ile devleti ve milleti ile birlik beraberlik içinde dedelerinin mirasına sıkı sıkıya sarıldığını görmek bizler için büyük bir mutluluktur. Bu anlamda Şanlıurfa'mızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutluyor, düşmana imanı ile karşı durarak kurtuluşumuzu sağlayan şehitlerimizi gazilerimizi minnetle ve saygı ile anıyorum. Dedelerimizin bizlere emanetine sahip çıkıp kurtuluş ruhunu hep diri tutacağız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFuat Erbülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269