banner268

Erbülbül " Bütün basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum"

Erbülbül mesajında;

Günümüzde bilgi ve haberlerin en hızlı yayıldığı kanalların başında gelen sosyal medya; hayatımıza sağladığı kolaylıkların yanında yoğun bir bilgi kirliliğine sebebiyet vermesi ve kötü amaçlı kullanıma çok açık olması sebebiyle oldukça hassas bir noktada bulunmaktadır.

Toplumda fitne ve fesat çıkarmaya yönelik provokasyonların önüne geçmek, bunu amaçlayan hainlerin emellerine ulaşmalarına mani olmak noktasında basın mensuplarımızın ilkeli, doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile yerine getirdikleri görevin ehemmiyeti daha da artmaktadır.

Tarihimizde eşi görülmemiş bir ihanet ile devletimizin bekasına ve milletimizin kardeşliğine 15 Temmuz darbe girişimi ile kast eden hain odaklara karşı güvenlik güçlerimizin kahramanca karşı koyuşu, milletimizin dik duruşu yanında basın kuruluşlarımızın da demokrasiden yana tavır takınmaları bu hainlerin emellerine ulaşamamasında büyük pay sahibi olmuştur.

Medya kuruluşlarımızın ve basın mensuplarımızın demokrasimizin, milli ve manevi değerlerimizin yanında olmaları küresel şer odaklarının ve taşeron olarak kullandıkları terör örgütlerinin devletimize ve milletimize karşı bugün de sürdürdükleri hain saldırılar ile amaçladıkları ortamın oluşması önünde büyük set olmaya devam etmektedir.

Bu nedenle mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini zor şartlarda yerine getiren basın mensuplarımızın; ilkeli ve sorumlu habercilikten taviz vermeyerek, ülkemizde milli birliğimizin ve kardeşliğimizin muhafazasına ve daha da gelişmesine katkı sağlamaya devam etmelerinden büyük memnuniyet duyuyorum.

Basın kuruluş ve mensuplarının bundan sonra da bu sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceklerine olan inancımla bütün basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFuat Erbülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269