banner268

Erbülbül  ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor,tüm basın emekçisi kardeşlerime başarılar diliyorum”

Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, kamuoyunu doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirerek toplumun aydınlanmasına önemli bir katkı sunduğuna dikkati çeken Erbülbül, mesajının devamında şunları kaydetti:

“Türk basınının içinde bulunduğu şartlar, her geçen gün gazeteciliği zor bir meslek haline getirmektedir. Her zorluğa rağmen görevini başarıyla sürdüren, şehrin sesi, gözü, kulağı ve aynası olan basın çalışanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının yıl dönümünde vefat eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, başta Şanlıurfa'nın kıymetli basın mensupları olmak üzere fikir işçisi tüm basın çalışanlarının, ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm basın emekçisi kardeşlerime başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269