banner268

Erbülbül "23 Nisan 1920 tarihinin ayrı bir önemi vardır"

Erbülbül mesajında;Türk milletinin egemenlik ve bağımsızlık mücadelesi ile milli iradeye dayalı yönetim sistemine geçiş sürecinde adeta bir dönüm noktası olması sebebiyle 23 Nisan 1920 tarihinin ayrı bir önemi vardır. Meclisin ilanı ile yurdumuzun üzerindeki karanlık bulutlar dağıtılmış, yıllardır savaşmaktan yorgun düşmüş olan milletimize adeta bir umut ışığı olmuş, kemikleşen karamsarlığı silip atmıştır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100’üncü yıldönümünde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, ilk Meclisin bütün üyelerine, kurucu kahramanlara ve şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını minnet ve şükranla yâd ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFuat Erbülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269