banner268

Ekinci'yi "Eyyubiye halkı adına alkışlıyoruz"

Erbülbül kendi köşesine taşıdığı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci için yaptığı yorumda;"Başkan'ın Şanlıurfa'nın kanayan yarası olan madde bağımlıları ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı çalıştay bu kangren olmuş yaraya neşter vurmuştur.Bir Belediye Başkanı olarak yollar,parklar,sosyal donatı alanları yapabilirsiniz.Bunlar belediyeciliğin rutin hizmetleridir.Ancak insana dokunmak,milletin derdi ile dertlenip o derde çare bulmak için belediyenin tüm çalışanlarını seferber etmekinsani bir davranıştır.

Sayın Ekinci,sözde değil icraatta gençliğin,mazlumun yanında yer almıştır.Bir diğer husus ise (Başkan Ekinci bunu yazmamamızı istedi ise de ben örnek olsun diye yazıyorum) Bu vatan için şehit olan hemşehrimiz Cihangir Çubukçu'nun ailesini kendi imkanları ile Umre'ye gönderecek olması takdire şayan bir davranıştır.

İşte,Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Ekinci'nin bu kadir şinas davranışı şehidimiz Cihangir Çubukçu'nun şahsında tüm şehitlerimiz ve ailelerinin acısını bir nebze de olsa hafifletmiştir.

Öz cümle;

Başkan Ekinci,son aylarda Eyyübiye Belediyesini böylesini böylesine güzel hizmet ve davranışlarla kamu oyunun gündemine getirmiştir.Dileğimiz o dur ki Başkan Ekinci'nin böylesine önemli hizmetlerine devam etmesi ve Şanlıurfa Eyyubiye İlçesinin hak ettiği hizmetlere kavuşması yönünde bu gün olduğu gibi yarında tüm ekibi ile birlikte çalışmasıdır.

Bizde marifet iltifata tabidir vecizesinden yola çıkarak Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi tebrik ediyor.Yaptığı bu önemli ve ulvi hizmetlerinden dolayı Eyyubiye halkı adına alkışlıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269