banner268

Bülbül "yeni yılın her türlü sıkıntılardan azade, huzur dolu bir yılı olmasını temenni ediyorum"

Bülbül yeni yıl mesajında;

"2023 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya  için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerler üstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, gureba, dertli, ihtiyaç herkese şefkat ve  merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel ülkemizin dahada gelişerek dünyada hedeflediği ve hakettiği yere gelmesi en büyük arzumuzdur. 

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın her türlü sıkıntılardan azade, huzur dolu bir yılı olmasını temenni ediyor, vatansever, mert, yiğit, misafirperver, alicenap, mukaddesat ve bayrak aşığı Şanlıurfalı hemşehrilerimin , arkadaşlarımın  ve yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17