banner268

Bayık " Hayırlı ve uğurlu olsun"

Sabah saatlerinde oyunu kullanan Başkan Bayık seçimlerinden ülkeye, memlekete, millete ve bu ülke sınırları içinde yaşayan tüm etniklere hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

Mahalli İdareler Seçimlerinde oyunu Hilvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kurulan 1024 No'lu sandıkta oy kullanan Başkan Bayık 'Bugüne kadar saygı ve sevgi çerçevesi içinde, yasaların bize vermiş olduğu demokratik haklarımızı kullanarak seçim kampanyamızı dün akşam itibarı ile bitirdik. Bugün yapılan seçimler birer demokrasi şölenidir. Dolayısı ile hoşgörü içinde geçmesini diliyorum’ dedi.

Başkan Bayık, oyunu kullandıktan sonra, ziyaret ettiği sandık görevlileri ve seçim bölgesinde bulunan vatandaşlarla sohbet edip, seçimlerin sükûnet ve hoşgörü içinde geçmesini diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269