banner268

Başkan Mirkelam "Şanlı ordumuz destan yazdırıyor"

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam Şanlı ordumuzun dün olduğu gibi bugünde destekçisi olduklarını belirttiği konuşmasında Birecik ilçesini bayraklarla donatıldığını belediye olarak üzerimize düşen her görevi büyük bir onurla yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Fırat’ın doğusuna yapılan barış pınarı harekâtında yüzlerce teröristin kısa sürede etkisiz hale getirildiğini ordumuzun dünyaya örnek bir harekât düzenlediğini belirten Mirkelam, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı harekâtına Birecik halkı desteklerini astıkları bayraklarla gösteriyor. Mehmetçik cephede savaşırken bizde burada onlar için destek veriyoruz. Türk askerimizin sonuna kadar yanındayız, destekçileriyiz. Allah onların yardımcıları olsun diye konuştu.
Mahmut Mirkelam Kimdir
1960 yılında Birecik ilçesinde doğan Mahmut Mirkelam, ilk ve orta öğretimini ilçede tamamladı. Lise öğrenimi İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamlayan Mirkelam, Gazi Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademesi'ni bitirdi. Doğru Yol Partisi Birecik İlçe Başkanlığını yapan Mirkelam, 1999-2004 yıllarında arasında Birecik Belediye Başkanı olarak seçildi. Mirkelam, evli 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269