banner268

Bahçeli,"Soğukkanlı olmak lazım"

Devlet Bahçeli, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Ak Parti'ye yönelik yapılan saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiğinin anımsatılması üzerine şunları söyledi:

"Her yönüyle üzücü bir olay. Bir siyasi milletvekili ve onun ailesine yönelik saldırı. Bu saldırıda milletvekilinin ağabeyi hakkın rahmetine kavuşuyor. Bu çok yönlü incelenmeli. Bunu da tahrik yönüyle önümüzdeki seçimin 9 gününü çatışan bir Türkiye değil, bu gibi olaylara karşı sabırlı ve soğukkanlı davranan bir Türkiye ile seçimin atlatılmasında yarar vardır. Olay üzücüdür. Hakkın rahmetine kavuşan milletvekilinin ağabeyine Allah rahmet eylesin. Ak Partililere karşı özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde zaman zaman belediye başkanlarına, il başkanlarına, parti yöneticilerine karşı PKK tarafından sadırılar olmuştur. Bunlara rağmen sabrı elden bırakmamak lazım. Soğukkanlı davranmak lazım. 24 Haziran'ı en aza indirilmiş çatışma ortamında gerçekleştirmekte yarar vardır diye düşünüyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17