banner268

Bağlı "Berat tezekkür ve yenilenme gecesidir"

Bağlı mesajında "Berat Kandili, Yüce Allah (CC)’ın ekstra rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar araladığı; müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat daha fazla mükâfatlandırdığı müstesna bir zaman dilimidir.

Günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamlarına gelen Berat gecesi, her birimiz için tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesidir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma; kin, nefret ve intikam duygularını aşma zamanıdır.

Bu gece, yapacağımız duaların, Cenab-ı Mevla’ya arz edileceği ve onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanılacağı, umut, huzur ve müjde gecesidir. Yüce Mevla’mız, bizlerin günah yüklerinden beraat etmiş kulları olarak Ramazan-ı Şerif’e ulaşmamızı nasip eylesin.

Feyzi ve bereketi bol olan bu mübarek gecenin, gündelik hayatın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere bir kandil olması dileğiyle, başta Şanlıurfa’lı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslâm âleminin Berat Kandili’ni kutluyor, bu müstesna gecenin, ülkemizin ve İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum”dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSgkSelim Bağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269