banner268

Babalar Günü’nde Bahçeli Süprizi!

             

MHP MYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. 23 Haziran seçimlerine yönelik İstanbul’da bulunan Özyavuzlar, Bahçeli ile bir araya gelerek istişare etti. MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Genel Başkan Bahçeli ile çok anlamlı bir fotoğraf çektirdi.

             Mahmut Özyavuz, yaptığı açıklamada,” Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, İbrahim Özyavuz Bey gelin şöyle babalar gününe özel baba oğul bir fotoğraf çekelim. Baba millet Vekili Oğul Harran belediye başkanı Mahmut Özyavuz iyi bir muvaffakiyet oldu. Önce Allah’ın takdiri sonra Sizin onayınız ve Halkın sayesinde.” İfadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269