banner268

Atilla "En büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir”

Milli egemenlik  bayrağının, ebediyete kadar bu topraklarda dalgalanmaya devam edeceğini söyleyen Menderes Atilla, "Tüm dünyanın salgınla mücadele ettiği zorlu süreçten dolayı bu yıl coşkumuzu, sevincimizi ve heyecanımızı evlerimizde yaşayacağız. Bu akşam, saat 21.00'de 83 milyon tek yürek Milli Mücadele'nin eşsiz destanı İstiklal Marşımızı evlerimizde, balkonlarımızda ve pencerelerimizde ellerimizde bayraklarımızla okuyacağız. " ifadelerini kullandı.

Atilla, tüm çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, "Bizlere bu toprakları vatan kılan ecdadımızın emaneti olan bu güzel ülkeyi, her alanda büyütmek, küresel bir aktör haline getirmek en büyük sorumluluğumuzdur. En büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir. 23 Nisan'ı çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi  herkesi saygıyla ve minnetle yad ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17