banner268

Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç "tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum"

Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, başta şehit anne ve eşleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutladı.

İslam dininde anneliğin çok kutsal bir makam olduğunu da sözlerine ekleyen Başkanımız, şunları dile getirdi: “İslam dini için annelerimiz oldukça önemli bir yere sahiptir. ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ hadisinde de bu açıkça ortaya konulmaktadır. Bu kadar önemli bir makama sahip olan annelerimizi yılın sadece bir günü değil, her günü güzel şekilde hatırlayıp, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamak tüm evlatların en asli görevleri arasında olmalıdır. Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17