banner268

SAİK Bölgesel Toplantısı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Öncülüğünde Gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK), Şanlıurfa’da Bölgesel Toplantısını, COVİD-19 salgını önlemleri çerçevesinde telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Direkçi’nin yaptığı toplantıya, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, SAİK İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, İcra Komitesi Üyeleri Osman İnandıoğlu, Yener Koçer ve Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Derneği (ŞURSAD) Başkanı Nihat Fırathan ile Bölgenin Sigorta Acenteleri Temsilcileri katıldı. ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek toplantıda ilimiz ve bölgemizdeki sigorta acentelerinin yaşamış oldukları problemlerin çözümü ile ilgili her türlü çalışmada yer alabileceğini belirterek destek açıklamasında bulundu.

SAİK İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut’un COVİD-19 salgınının başladığı günden bu güne sigorta acentelerinin yaşadığı problemlerle ilgili yürüttükleri ve mevcut çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulunduğu toplantıda, salgın nedeniyle acentelerin yaşamış oldukları ve önümüzdeki günlerde yaşanması muhtemel sorunlar, bu sorunlara yönelik ilgili makamlar nezdinde yapılan ve yapılması gereken çalışmalar konusunda Bölge Acenteleri’nin, öneri ve talepleri alındı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutsoSaik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269