banner268

“Projelerimizle gençliğe ve yeniliğe yatırım yapıyoruz”

GAİB Başkanı Kileci, Ticaret Bakanlığına gerçekleştirdiği resmî ziyarette; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, İthalat Genel Müdürü Ahmet Erkan Çetinkayış, İhracat Genel Müdür Yardımcısı Musa Demir ile Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri Daire Başkanı Ahmet Onur Öztürk ile görüştü. Çok verimli bir Ankara ziyareti olduğunu aktaran Kileci yaptığı değerlendirmede; “Türkiye’nin 2023 hedeflerine giden yolda ihracat hayati önem taşıyor. Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi de ülkemizin uzun vadeli hedeflerine ulaşılması adına üzerine düşen sorumluluğu yerine getirme kararlılığına sahip. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz faaliyetleri ve yürüttüğümüz projeleri Bakanlığımıza aktarmak arzusuyla bir ziyaret gerçekleştirdik ve başta Sayın Bakanımız olmak üzere Bakanlık yetkililerle ile görüştük. 2020 yılında 193 ülkeye 9,3 milyar dolarlık ihracat yapmış bir Bölgenin İhracatçı Birlikleri Başkanı olarak ihracatçılarımızı temsil etmek ve bu başarıyı bir kez daha gözler önüne sermek gurur verici oldu. Türkiye’nin en çok ihracat yapan 5. şehri Gaziantep liderliğinde emin adımlarla ilerleyen Bölgemiz, yılsonu itibari ile 12 milyar dolarlık bir ihracat hedefine sahip.” ifadelerinde bulundu.

“GAİB eğitimleri Bölgede başladı, ülke çapına yayıldı”

GAİB tarafından düzenlenen eğitimlerin Güneydoğu’da başladığını, daha sonra ülke çapına yayıldığını ifade eden Kileci; “Eğitimi temel alarak çıktığımız ihracat yolculuğunda çok güzel bir noktadayız. Eğitim seminerlerine hiç ara vermeyen Birliklerimizin online seminlerinden Mayıs ayı itibarıyla toplam 37.724 katılımcı yararlandı. Seminerler dışında Birliklerimiz bünyesinde düzenlenen uzun soluklu eğitimlerden şimdiye kadar mezun olan kişi sayısı ise 465’e ulaştı. Bakanlığımızı da bu rakamlardan haberdar etmek oldukça mutluluk vericiydi.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Gaib
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269