banner268

Kaya'dan kaya gibi hizmet!

Şanlıurfa Ticaret Borsası tarihi bir başarıya imza atarak lisanslı depoculuk A.Ş ile Avrupa Birliği ve Sanayi Bakanlığının finanse ettiği hububat ve pamuk lisanslı depolarının bulunduğu Gaplidaş ve Pamlidaş İçin Lisans aldı.

Milyonlarca Euro değerindeki bu anlaşma Şanlıurfa'lı üreticiler arasında sevinçle karşılandı.

Borsa üyeleri bu başarılı hizmetlerini şöyle dile getirdiler;Başta başkanımız Mehmet Kaya olmak üzere tüm Borsa yöneticilerini Şanlıurfa'ya kazandırdıkları bu hizmeti ne kadar taktir etsek azdır.Bu hizmet bile Mehmet Kaya'yı tekrar Borsa Başkanı olarak seçtiğimizin göstergesidir.İnanıyoruz ki Mehmet Kaya başkanımızın yönetiminde Ticaret Borsası 2019'da da yapacağı başarılı çalışmaları ile altın çağını yaşayacaktır.

Bu önemli hizmetinin gerçeklerşmesinde başta Başkanımız Mehmet Kaya'ya ve yönetimine teşekkürü bir borç biliyoruz" dediler.

Başkan Kaya yaptığı yazılı açıklamada;"Borsamız tarafından Avrupa Bilriği ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca finanse edilen Hububat ve Pamuk Lisanslı Depolarının bulunduğu, Gap Şanlıurfa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş ile Şanlıurfa Pamuk Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş'nin faaliyet izin belgeleri alınmıştır.Üreticilerimize, tacirlerimize, üyelerimize ve ilimize hayırlı olsun" dfedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17