banner268

Ceylanpınar'da Girişimcilik Kursu

5 gün süren 9’u esnaf 26’sı genç olmak üzere toplam 35 kişinin katıldığı girşimcilik kursunun Ceylanpınar Belediyesi  vakfın çalışan gençlik koordinatörlüğü ve iş birliği ile mesleki eğitim kurslarını açtıklarını ifade eden Menderes Atilla, amaçlarının esnaf ve genç girşimci kardeşlerimizi daha tecrübeli bir birey yapmak olduğunu dile getirdi.

Sınırın sıfırın noktasında son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı gençlerimizin terör olaylarından etkilenmemesi için ve aynı zamanda esnaflara girşimcilik ruhunun daha etkin hale getirmek için çaba sarf ettiklerini söyleyen Atilla, girşimcilik kursunun ardından pazarlama kursu açacaklarını ve bu tür eğitimlerin süreceğini , eğitimler için hazır olduklarını belirtti.

Konu ile ilgili aciklama yapan kurs egitmeni ekonomi uzmanı Tuncay işlek; Bu eğitimlerle gençlerin ve esnafların kalifiyeli hale getirerek girişimci ruhunu ortaya çikartmak oldugunu belirtti.

Bu tür eğitimlerin süreceğini belirten İşlek, her zaman bu eğitimler için hazır olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17