banner268

Aksu Başarılı Çalışmaları İle Göz Dolduruyor

Şanlıurfa Organize Sanayinin özellikle Milletin Valisi Abdullah Erin'in göreve gelmesinden itibaren önemli hizmetler gerçekleştiği gözleniyor.

Bu hizmetlerin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesinde Organize Sanayi Bölge Müdürü Aksu'nun üstün gayret ve çabaları önemli bir faktör olarak göze çarpıyor.Yunus Emre Aksu'nun göreve geldiğinden bu yana OSB'nin gözle görülür bir değişim ve dönüşüm yaşandığı,Şanlıurfa'ya iç,dış ve uluslar arası yaırımcıların rağbet göstediği bir süreç yaşanıyor.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'nun Bölge Müdürlüğü görevinden hariç Vali Abdullah Erin'in talimatları ile Şanlıurfaspor yönetiminde de yer almasından sonra bu görevi de başarı ile yerine getirdiği,Şanlıurfaspor'un sanayici ve iş adamlarının desteğini arkasına alarak bu sezon mutlu sona ulaşmak için tüm yönetim var gücü ile çalışıyor.Bu çalışmaların önemli bir kısmını OSB Müdürü Aksu'nun sergilediği bilinmektedir.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaOsb
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269