banner268

ŞANVAK’dan Burs Almaya Hak Kazananlar Belli Oldu

Burs kampanyasına Vakfımıza yaklaşık 640 müracaat olmuştur. Gönül isterdi ki bütün başvuru sahiplerine burs vermeyi ancak, Burs Komisyonun titiz çalışmaları neticesinde ŞANVAK Burs Yönergesi şartlarına haiz 154 öğrenci burs almaya hak kazanmıştır.

Bu başvurulardan İstanbul’da okuyan Vakfımıza müracaat eden 53 öğrencimizin başvuruları İstanbul Dayanışma Derneğine yönlendirilmiş olup, anılan Dernek tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 20 öğrenci daha burs almaya hak kazanmıştır. Katkılarından dolayı Dernek Başkanı Av.Müslüm Kayacan’a teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Burs hak kazanan öğrenciler ŞANVAK https://www.sanliurfavakfi.org.tr Web adresinden isimlerini öğrenebilirler.

Vakfımızdan burs almaya hak kazanan veya kazanmayan öğrencilerimize her konuda maddi ve manevi desteklerimizi ŞANVAK Yönetim Kurulu olarak esirgemeyeceğimizi belirtir, sevgili öğrencilerimize 2021-2022 öğretim yılında başarılar dileriz.

Ayrıca, burs kampanyamızın duyurulmasında her zaman desteklerini esirgemeyen basın mensupları ve ŞANVAK’dan bağışlarını esirgemeyen hayırseverlere sonsuz teşekkürlerimizi bir borç bilir şükranlarımızı sunarız.     

"Ayrıca 15 Kasım 2021 tarihinden itibaren burslarını alabileceklerdir."    

Mustafa Kemal Alataş

E. Korgeneral

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı

Anahtar Kelimeler:
Bursşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269