banner268

‘NASA Space Apps Challenge’ Etkinliği Harran Üniversitesi’nde Yapılıyor

NASA Space Apps Challenge, dünyanın dört bir yanındaki şehirlerde 48 saatten fazla süren uluslararası açık kaynaklı bir hackathondur. Kodlayıcılar, bilim adamları, tasarımcılar, hikaye anlatıcıları, yapımcılar, teknoloji uzmanları ve meraklı olan herkes, Dünya'da ve uzayda karşılaştığımız zorluklarla başa çıkmak için bir araya geliyor!

Dünya Okyanusları, Ayımız, Yakın ve Uzak Gezegenler, Yıldızlar ve Dünyamızda Yaşamak konu başlıklarında gerçekleştirilecek etkinliğin jürileri, bilim, mühendislik ve girişimcilik alanındaki uzmanlardan ve profesyonellerden oluşacak.

NASA ekibi tarafından değerlendirilmesi için global elemelere, "Space Apps Challenge Şanlıurfa'dan" jüri oylarıyla dereceye giren ilk iki proje ve halk oylamasıyla seçilen bir proje olmak üzere toplamda 3 proje gönderilecek.

Global elemelerde dereceye giren takımlar Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Roket Yarışmasına katılmak için NASA'dan davetiye alacaklar.

Anahtar Kelimeler:
Harran üniversitesiNasa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17