banner268

Muharrem Çelik miniklere bilinçli teknoloji kullanımını hikayelerle anlattı.

Bağımlılıklarla mücadele kapsamında miniklere yönelik yapılan bilinçli teknoloji kullanımı eğitim semineri öğretmenlerin de yoğun ilgisini aldı.


Canlandırmalar, oyunlar ve şarkılar eşliğinde anlatılan hikaye minik öğrencilerin oldukça dikkatini çekti. Hikaye anlatım sonrasında yazar Muharrem ÇELİK miniklere kaç metre uzaktan televizyon izleyeceklerini günde ne kadar tablet TV kullanabilecekleri konusunda sorularla verilen eğitimin amacına ulaşıp ulaşmadığını test etti.

ÇELİK teknoloji bağımlılık eğitimi küçük yaştan itibaren çocuklara vermemiz gerektiğini söyleyip bunun içinde çocukların dilini iyi bilmek gerekir dedi. Kendisinin sınıf öğretmeni olduğundan dolayı bu yönden geliştirdiğini söyledi. ÇELİK kendi çocuklarına da akşamları farklı hikayeler anlattığını vurguladı. Okul müdürü Fatma SAĞIROĞLU AR-GE üyesi Yeşilay şube başkanı Muharrem ÇELİK'in hikaye anlatım konusunda çok başarılı bulduğunu ve okulunda böyle bir eğitim yaptığı için de kendisine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
TeknolojiMuharrem çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17