banner268

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Mühendislik Fakültesi büyük amfide yapılan eğitime, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Çiğdem, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yılmaz, İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörü Doç.Dr. Güzel Yılmaz, İş Sağlığı ve Güvenliği Direktör Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Karaaslan, İşyeri Hekimi Prof.Dr. İsmail İynen,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Hukuk Bilimleri Anabilim Dalı Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Terzioğlu,  Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan Psikolog Remzi Bayram, Koruma Güvenlik Müdürü Emin Çap, Müdür Yardımcısı Nurettin Dikici ve güvenlik personeli katıldı.

Eğitimde; Meslek Hastalıkları konusu İşyeri Hekimi Prof.Dr. İsmail İynen, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu İş Sağlığı ve Güvenliği Direktör Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Karaaslan, İletişim konusu Psikolog Remzi Bayram, İş Sağlığı ve Güvenliğinin hukuki boyutları konusu Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Terzioğlu tarafından anlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17