banner268

Harran Belediyesi,11 farklı branşta açtığı kurslar ile yaz aylarını gençlere dolu dolu yaşatıyor.

Çocuk ve yetişkinlerin hem sportif faaliyetlere katılımını sağlamak hem de el becerilerini geliştirmek amacıyla 11 branşta açılan kurslara vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

Başta Spor Lisesi ve BESYO sınavlarına hazırlanan öğrenciler olmak üzere Harran Belediyesi  Kültür ve Gençlik Merkezine öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Başlattıkları hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz , "Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi bünyesinde açılan ve tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet veren kurslarımıza öğrenci ve vatandaşalrımızdan yoğun ilgi var.

Her konuda olduğu gibi eğitim ve kültür konusunda da Harranlı vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Deneyimli eğitimciler tarafından verilen kurslarımızdan yaş sınırı bulunmaksızın isteyen bütün Harranlı vatndaşlarımız faydalanabilir" dedi. 

Kurslara kayıt olan vatandaşlar, kendilerine sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269