banner268

Halfetili öğrenciler Avrupa'da staj yapacak

Okul Müdürü Sabahattin KORKMAZ proje ile ilgili olarak “Mobilya ve İç Mekan Alanında okuyan 10 öğrenci & 2 refakatçı öğretmen eşliğinde Portekiz’e gidecek. Avrupa da staj yapacak öğrenciler. Modüler mobilya üretiminde CAD/CAM, CNC Makinelerinde Ebatlama, Kenar ve Yüzey Frezeleme, Delme, Tornalama, Modüler Montaj Yapma uygulamalarında Avrupa’da kullanılan ileri teknolojileri, yenilikleri, yöntemleri ve uygulamaları yerinde görmeleri, bilgi almaları, uygulamalara katılarak deneyim edinmeleri, pratiklerini arttırmaları ve mesleki becerilerini geliştirmeleri; yabancı dil becerilerini geliştirerek farklı kültürleri tanımaları hedeflemektedir.

Öğrencilerin proje ile edindikleri bilgi ve deneyimleri öğrendikleri yeni yöntem ve iyi uygulamaları ülkemize transfer ederek okullarda ve işletmelerde uygulamaları, yaygınlaştırma faaliyetleri ile bölgemiz ve ülkemizdeki meslektaşları ve sektörle paylaşmaları amaçlanmaktadır.” açıklamalarda bulundu

Proje sözleşmesi Ulusal Ajansla İmzalandı. Proje hazırlık ve bilgilendirme çalışmaları çalışmaları devam etmektedir

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHalfetiErasmus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269