banner268

Altınbaşak Uluslararası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Harran Üniversitesini Ziyaret Etti

Harran Üniversitesi Tanıtım Ofisi tarafından koordine edilen ziyaretin ilk adımı, Eyyübiye Yerleşkemizdeki Veteriner Fakültesi ile başladı. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sevgili öğrencilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu, gelecekte kendilerini Veteriner Fakültesinin öğrencisi olarak görmek istediklerini belirtti.

Öğrencilere Prof. Dr. Ayşe Menteş Gürler tarafından Veteriner Fakültesi ve Veterinerlik mesleği hakkında bilgi verildi. Anatomi laboratuvarı incelemesinden sonra Prof. Gürler, Veteriner Fakültesi toplantı salonunda öğrencilerin merak ettiği güncel mesleki konular hakkında sorulan sorulara cevap verdi.

 Öğrenciler daha sonra Eyyübiye Yerleşkemizde bulunan üniversitemizin Ziraat Fakültesine bağlı Süt İşleme Tesisini gezerken, tesis ve yapılan üretimler hakkında bilgiler aldı. Devamında Ziraat Fakültesi AR-GE seralarını inceleyen öğrenciler seralar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Öğleden sonra Osmanbey Yerleşkemizi gezen öğrenciler Ziraat Fakültesini ziyaret etti. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Erol Ak, öğrencilerin ziyaretinden sevinç duyduğunu, gelecekte kendilerini Ziraat Fakültesinin öğrencisi olarak görmek istediklerini belirtti. Öğrencilere Doç. Dr. Sabri Yurtseven tarafından Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisliği hakkında bilgiler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269