banner268

“Akademik, İş Birliği ve Tanıtım Protokolü” imzalandı

İmzalanan protokol kapsamında taraflar yurt içi ve yurt dışında yürüttükleri her türlü eğitim faaliyeti, tanıtım, kariyer günleri, akademik araştırma, bilgi-belge paylaşımı, müfredat materyal temini, araştırma geliştirme (Ar-Ge) çalışmaları, yurt dışında bulunan üniversitelerle ortak program, yurt içi ve yurt dışındaki personel için eğitim çalışmalarına katkı sağlama, araştırma merkezleri açma ve kürsü kurma gibi konularda iş birliği kararı aldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, “Yapılan protokol ile birlikte Üniversitemizde bundan sonraki Ulusal ve Uluslararası faaliyetler kapsamında gerçekleştirilecek olan ortak çalışmaların Türkiye Maarif Vakfı’nın işbirliğiyle daha da zenginleşeceğine inancım tamdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17