banner268

Yılmaz, kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce birçok kırsal mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Resul Yılmaz, Karpuzcu kırsal mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Ekiplerce bir süre önce Karpuzcu mahallesinde başlatılan mahalle içi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bir süre mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Yılmaz, kırsal mahallelere her alanda ilgi gösterdiklerini söyledi.

Kırsal mahallelerdeki çalışmaların planlama doğrultusunda sürdürüldüğünü belirten Başkan Yılmaz, "Kırsal mahallelerimizden Karpuzcu mahallemizdeyiz. Sağolsun muhtarımız, köyde yaşayan vatandaşlarımız ve arkadaşlarımızla birlikte kırsal mahallemizde yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunduk. Kilitli parke taşı çalışmasını Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı ekipler yapmakta. Belki biraz gecikmeli oldu ama çok güzel yollar ortaya çıkıyor. Bu kırsal mahallemiz kışın çamurdan, yazın toz dumandan kurtulmuş olacak. Bu çalışmaların başta bu mahallemize, mahalle sakinlerimiz ve okula giderken bu yolu kullanacak olan sevgili öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kırsal mahallelerdeki çalışmaların aralıksız sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Bundan sonra da kırsal mahallelerimizde bu türden çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. Hep söyleye geldik, ekiplerimiz 7/24 sahada çalışmalarını aralıksız devam ettirmekteler. Ben bu vesileyle Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüze ve yakın çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Yeter ki bütün kırsal mahallelerimizde ki vatandaşlarımız bizlere biraz daha sabır etsinler, sebat göstersinler. Göreceklerdir ki hizmetlerin en iyisi kendilerinin ayağına kadar gelecektir. Bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim, mahalle muhtarımız mahallesinin sorunlarını sürekli bizlere iletti, doğru bir şekilde bizlere taşıdı, doğru bir şekilde bilgilendirdi. Bu vesileyle kendisine şahsında bu çalışmaların bütün mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür ederek şunları söylediler; “Daha önce mahallemiz çok kötü durumdaydı, kışın çamur içinde yazında toz duman içerisinde kalıyorduk, öğrencilerimiz okula gidip gelmekte zorlanıyorlardı, şimdi ise belediyemiz mahallemizde kilitli parke taşı döşemesi yaptı, mahallemiz çok güzel bir görünüme kavuştu, çalışmalarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269