banner268

YEDAM Meyvesini Vermeye Başladı.

Alkol ve uyuşturucu bağımlılarına, bağımlılık riski taşıyanlara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon desteği vermek amacıyla kurulanYEDAM' dan destek alan danışanlar ve aileleriyle Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin katılımıyla bir araya gelindi.

Yeşilay Genel merkezinde düzenlenen programa YEDAM' dan destek alan danışanlar ve  aileleri de katıldı. Eyyübiye YEDAM adına Başkan Mehmet Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci' nin de davet edildiği programda EyyübiyeYeşilay Danışmanlık Merkezi' ne gelerek aldığı tedavi sonucu bağımlılıktan kurtulan E. İ, Sn. Emine Erdoğan Hanımefendiden ödül aldı. 8 aydır Eyyübiye YEDAM'dan destek aldığını ve bağımlılıktan kurtulduğunu belirten E.i, tüm arkadaşlarını bıraktıracağına dair söz verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’ YEDAM’la bir psikolojik danışmanlık, rehabilitasyon ve yönlendirme hizmet modelinin geliştirildiğini, bağımlılar ve bağımlı yakınları için bu modelin bir umut olduğunu;  Türkiyede 3.  YEDAM merkezini Eyyübiye'de açtıklarını ve bugün başarılı sonuçlar almaya başladıklarını ifade etti. Eyyübiye YEDAM' a gelerek personellerimizden destek alıp bağımlılıktan kurtulan kardeşimiz E. İ' gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. Onun bu davranışının diğer bağımlı kardeşlerimize de umut olacağına inanıyorum. Yerel Yöneticiler olarak biz,  gençlerimizin bağımlılık yapan hiçbir maddeye bulaşmamaları ve varsa bulaşanların da kurtulması için üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyübiyrYEDAM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17