banner268

Viranşehir’de Gaziler günü törenle kutlandı.

Tören ilk olarak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sinan Yaşar ve Gaziler tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.Çelenk sunumun ardından 1 Dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile birlikte tören burada sona erdi.

Tören sonrası Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit beraberindekilerle birlikte Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Sinan Yaşar’a gül seti hediye etti.

Dernek ziyaretinde günün anısına kısa bir konuşma yapan Başkanvekili Ömer Çimşit, Gaziler gününü idrak etmenin coşkusunu yaşıyoruz diyerek , “  Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için sizler canlarınızı ortaya koydunuz. Bizler sizlere minnettarız. Bize emanet edip, bıraktığınız bu vatanımızda sizlerden aldığımız ilham ve gururla vatanımıza, milletimize, ülkemize hizmet etmek için gayret sarf etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz ” diye konuştu.

Açıklamanın ardından Başkanvekili Çimşit beraberindekilerle birlikte Viranşehir Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Ekinci’nin gününü kutlayarak gül seti hediye etti.

Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri derneğinin ardından Çimşit beraberindekilerle birlikte İlçemizde ikamet eden Çay ailesini evinde ziyaret etti. Çay ailesi ziyaretinde Çimşit Gazi Abdulkadir Çay ve minik kızı tuanna ile yakından ilgilendi.Ziyarette Abdulkadir Çay ile sohbet eden Çimşit Abdulkadir Çay’a da gül seti hediye ettikten sonra evden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269