banner262

Viranşehir Kayyum Belediyesi, hizmet binası’nın batı kapısını halkın hizmetine tekrar açtı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Kayyum Belediyesi olarak halka hizmet noktasında vatandaşların talep ve isteklerine her zaman önem verdiklerini vurgulayarak, Bu amaçla hizmet binasının batı kapısını halka açtıklarını söyledi.


Açılan kapı ile vatandaşlarımız artık daha rahat Belediyeye gelebileceğini ifade eden Çimşit, “ Gönüllerimiz ve kapılarımız her zaman halkımıza açıktır ” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17