banner262

Viranşehir'de Zabıta Denetimlerini Sürdürüyor.

Viranşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri halkın Sağlığı açısından İlçede bulunan  Fırın, Lokanta, Otel, Kasap ve Marketlere yönelik  denetimlerini sıklaştırdı. Halkın daha rahat, güvenilir ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmaları için denetimlerini sıklaştıran Zabıta Ekipleri denetimlerin devam edeceğini söylediler.

İlçede son dönemlerde halk sağlığını ilgilendiren konularda Viranşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri çok sayıda işletmeye denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde birçok işletmeye uyarı verilirken, miadi geçmiş ürünlere ise el konuldu.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Halk sağlığını ilgilendiren konularda Viranşehir Belediyesi’nin ciddi çalışmalar yürüttüğünü, yürütülen çalışmalar kapsamında hijyen koşullarına uymayan  ve denetime konu olan şartları yerine getirmeyen işletmeler hakkında cezai işlem uygulanacağını belirtti. Denetimlerin artarak devam edeceğini ve halk sağlığını ilgilendiren konularda Viranşehir Belediyesi’nin hassas olduğunu sözlerine ekleyen Çimşit, Devam edecek olan denetimlerde uygunsuz görülen işletmelere kesinlikle taviz verilmeyeceğini ve gerekli cezai işlemin başlatılacağını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17