banner268

Viranşehir'de Camii ve taziye evlerine ayni yardımlar devam ediyor.

Kısa bir süre önce ihalesi yapılan  80 Ton “ Demir alım ihalesi” ile Viranşehir Belediyesi,Camii ve Taziye evlerine eksikliklerin giderilmesi ve ibadetlerin rahat ortamda yapılabilmesi için önemli bir çalışma başlattı.

Başlatılan çalışma kapsamında ilçe merkezinde bulunan 3 Cami’ye 15 Ton, 14 Taziye evine 46 Ton ve Park Bahçe Müdürlüğü’ne ise 3.5 Ton Demir olmak üzere toplamda 65.5 Ton demir yardımı yapılacak.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Unutulmaya yüz tutmuş kültürün yeniden canlandırılması amacıyla Viranşehir Belediyesi olarak Camii ve taziye evlerine Ayni yardımda bulunacaklarını kaydetti.

65.5 Ton demir ile Camii ve taziye evleri ihtiyaçlarının büyük ölçüde giderileceğini sözlerine ekleyen Çimşit, “ Ayni yardımlar kapsamında Demir desteğinin yanında Cami ve taziye evlerimize 400 Adet Sedir,20 Salon tipi klima , 5 Bin m2 Halı ve inşaat malzemesi desteğinde bulunuyoruz.Bunlarla birlikte ilçemizde kültürün yaşatılması amacıyla çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.Amacımız halkın Belediyesi olarak halka hizmet noktasında önemli çalışmalar yapmak,Viranşehir’e kalıcı eserler bırakmak ” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17