banner268

Viranşehir Belediyesi,11 Bin kişiye Aşure dağıttı.

İlçe merkezinde bulunan tüm camilerde stand kuran Viranşehir Belediyesi, Cuma namazı çıkışında Muharrem ayının önemine binaen Cami cemaatine aşure ikramında bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete ve Mahmut Şık kendi elleriyle cami cemaatine aşure ikram ederken, Aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, “Aşure berekettir, paylaşımdır ” diyerek Muharrem ayının önemine vurgu yaparak, “  Viranşehir Belediye olarak her zaman için vatandaşlarımızın yanındayız. Böyle mübarek bir gün ve aylarda kendilerini yalnız bırakmadık ve belediye olarak aşure dağıtımında bulunduk. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bu vesile ile  başta İslam alemi olmak üzere tüm Viranşehirli hemşehrilerimin muharrem ayını kutlar,hayırlara vesile olmasını diliyorum ” diye konuştu.

Aşure ikramını alan Camii Cemaati ise Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269