banner268

Siverek Karacadağ Kaynakbaşı mahallesinde kilitli parke taşı

Kırsalın yılladır süregelen eksikliklerini gidermek adına kırsal mahallelerde çalışmalara hız verdiklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mutluluk duyulan bir şehri imar etmek için merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan kentin dört bir yanını güzelleştirmeye yönelik çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Öncül, Kaynakbaşı mahallesinde sürdürülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Meclis üyemiz Rüstem Karalı ve ilgili birim amirimiz ile birlikte sürdürülen çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldik.

Kısa sürede bu kırsal mahallemizde çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle sakinlerimizi kış aylarında çamurdan, yaz aylarında ise toz-dumandan kurtarmış olacağız” dedi.

Aynı çalışmaların Günalır kırsalında da sürdürüldüğünü belirten Öncül, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Daha önce mahallenin kış aylarında çamurdan çıkılmaz hale geldiğini belirten mahalle sakinleri, sorunu çözüme kavuşturan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17