banner268

SAZ'I AGLATAN ADAM ERDAL ERDOĞAN

Cana yakın, mutavazi kişiliği ile her düğün sahibinin ailesinden biri olarak görüp davet ettiği genç sanatçı kısa sürede şöhret basamaklarını tırmandı.

Turkiyenin dört bir yanında ekstralara çağrılan Erdal Erdoğan'ın bu müthiş yükselişini hayranları şöyle yorumladı "Erdal Erdoğan sazı aglatan adam olarak sanatını çok iyi icra etmesi bir yana onun asıl şöhreti sanatı kadar kalbinin güzelliği mutevaziligidir.

Her dinleyen kendi aile ferdindenmiş gibi Erdal Erdoğan'ı bağrına basıyor işte gerçek sanatçı böyle olmalidir"diyerek Erdal Erdoğan'ın bu mutavaziligi devam ettiği müddetçe kısa zamanda Türkiye'nin en aranan sanatçısı olacağını söylediler.

Bizde Urfa GAP TV olarak kıymetli sanatçımız Erdal Erdoğan'i tebrik ediyor bşşarılarının daim olması dileği ile en kısa zamanda "Sazı aglatan adamı" GAP TV seyricileri ile buluşturmayi umud ediyoruz.

Anahtar Kelimeler:
ErdalErdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17