banner268

Perçi,Yetim Öğrencinin Çay Davetini Kırmadı

Kaymakamın mektubuna yanıt veren ve babasını kaybeden, Ferit Aydın Mirkelam Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Özlem YILDIRIM; “sizden evime baba sıcaklığı ile gelip bir çayımı içmenizi isterdim. Ve babam hayatta olsaydı ödevlerimi yapabilmem için ondan bir bilgisayar isterdim” yanıtını verdi.

Kaymakam Kadir PERÇİ ile eşi Fadime PERÇİ, öğrencinin bu talebini geri çevirmeyerek, öğrenciyi evinde ziyaret edip birlikte çay içerek bir süre sohbet ettiler. Öğrenciye kırtasiye malzemesi de hediye eden kaymakam, öğrencinin bilgisayar talebini de yerine getirdi. Büyük sevinç yaşayan öğrenci, kaymakama teşekkür etti.

Öğrencinin ailesi ile de görüşerek sorunlarını dinleyen Kaymakam Kadir PERÇİ, bir taleplerinin olması durumunda Kaymakamlık olarak kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu belirtti. Özlem YILDIRIM’ın annesi Hanım YILDIRIM ise, “Kızımı sevindirip bir baba şefkatiyle yaklaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Ziyarette, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yaşar KARAOĞLU, Birecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökmen GÖKLÜ ve Kaymakamlığımız Proje Ofisi Personelleri de yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269