banner262

"Meslek Edin Hayata Katıl”

114 Engelli vatandaşın faydalanacağı "Meslek Edin Hayata Katıl” projesinin uygulandığı derneğe ait tesisi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan'la inceleyen Çiftçi, üretilen ürünleri tek tek inceledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Engelli Koordinasyon Merkezi ile engelli vatandaşa destek sağladıklarını belirten Çiftçi, Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Dernek Başkanı Habip Polat ve üyelerini gayretlerinden ötürü tebrik etti.

“Meslek edin, hayata katıl” projemizde Tekstil, ön muhasebe ve el sanatları olmak üzere 3 farklı kategoride eğitime tabi tutulan engelli kursiyerlere günlük 6 Euro’luk ihtiyaç kredisi veriliyor. Toplam 174 bin Euro’luk bu projeden 114 engelli öğrenci faydalanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17