banner268

Kazalara Davetiye Çıkarıyor.

Yapımının çok kolay olması ve ilk yatırım maliyetinin çok düşük olması sebebiyle tercih edilen bu yol kaplamaları kazaları da beraberinde getiriyor.

Bu tarz yollara ince bir asfalt üzerine serpilen çakıl taşlarının zemine tam yapışmaması nedeniyle hareket halindeki arabaların tekerlerinden sıçrayarak sürücünün dikkatini dağıtıyor, çarpmanın etkisiyle arabanın camlarını kırmakla beraber daha büyük kazaları da meydana getiriyor.

Akçakale – Şanlıurfa kara yolunda bu sebepten dolayı sürekli kazalar meydana geliyor.

Kazaların meydana gelmesini engellemek için durumu Şanlıurfa Karayolları Yetkililerinin çalışmalarını hızlandırmasını isteyen vatandaşlar,"İnsan hayatına önem veren bir anlayış içersinde trafik yükünün ağır olduğunun bilinmesine rağmen bu güne kadar Şanlıurfa Akçakale karayolunun iyileştirilmemesini kınıyoruz" dediler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17