banner262

Kazada ölen anne ve oğlu yan yana defnedildi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde dün gece sulama kanalına devrilen otomobildeki Rabia Ada (31) ve 2 yaşındaki oğlu Serhat Ada hayatını kaybetti. Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından aynı tabutta yakınlarına teslim edilen cenazeler, defnedilmek üzere Suruç ilçesine bağlı kırsal Ekili Mahallesi Pınarbaşı Sokağı'na götürüldü. Mezarlıkta yan yana konulan tabutları gören yakınları gözyaşlarına boğuldu. Namazın ardından anne ve oğlu gözyaşları arasında yan yana defnedildi.


Olay, dün gece Suruç ilçesine bağlı kırsal Bellik Mahallesi yakınlarında yaşanmıştı. Musa A.'nın kullandığı 63 KL 523 plakalı otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu sürücü yaralı olarak kurtulurken, eşi Rabia Ada ile oğlu Serhat Ada hayatını kaybetmişti. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuruç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17