banner268

Karayalçın'dan Paydaş'a Taziye Ziyareti.

Şanlıurfa'nın tanınmış iş adamlarından Halil Paydaş'ın torunu Ferit Karahan'ın vefatı nedeni ile Paydaş ailesine taziye ziyaretinde bulunmak için Şanlıurfa'ya gelen eski Başbakan Yardımcılarından Murat Karayalçın,Halil Paydaş'ı evine giderek baş sağlığı dileğinde bulundu.

Karayalçın,"Eski dava arkadaşım,Şanlıurfa ve Güneydoğu'nun önemli isimlerinden Halil Paydaş'ın kıymetli torunu Ferit Karahan'ın vefatı münasebetiyele Şanlıurfa'ya gelerek Paydaş ailesinin acısına bir nebze de olsa paylaşmak için sayın Paydaş'ın evinde bulunuyorum.Bir kez daha genç Ferit'imize Allah'tan rahmet,Paydaş ve Karahan ailelerine sabır diliyorum dedi.

Ünlü iş adamı ve kanaat önderi Halil Paydaş ise "Eski Başbakan yardımcılarımızda,dava büyüğümüz,aile dostumuz sayın Murat Karayalçın'ın torunum Ferit Karahan'ın vefatı nedeniyle Şanlıurfa'ya gelip acımıza ortak olması Karayalçın'ın ahde vefasını göstermiştir.Sayın Karayalçın'a acımızı hafifleten bu ziyaretinden dolayı şahsı,Paydaş ve Karahan aileleri  adına teşekkür ediyorum" dedi.

Paydaş,akşam Murat Karayalçını evinde ağırladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17