banner268

Karaköprü'ye "Yaşam Parkı"

Kara Köprü’nün çehresini değiştirecek olan vizyonel projelerden olan Yaşam Parkı'nda çalışmalara tam gaz devam edilirken, projenin sonuna gelindikçe son şeklini almaya başladı. Karaköprü için alternatif bir yaşam alanı olacak projenin bitimiyle Şanlıurfa'nın en önemli yaşam merkezlerinden biri ortaya çıkacak.

Projenin içerisinde yer alan dağ kızağının montajında son aşamaya gelinirken, bilim merkezi, seyir terası, aqua park ve idari binaların yapımlarında önemli mesafe kat edildi. Parkın yeşil alanı için ağaç dikme ve çim ekme çalışmaları da sürerken, kısa sürede parkın yeşil alan haline geleceği öğrenildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Yaşam Park projesine büyük önem verdiklerini ve bir an önce vatandaşın hizmetine sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Baydilli, “Bu projemiz gerçekten Karaköprü’ müze Güneydoğu’nun parlayan yıldızı olması yolunda önemli değer katacaktır. Vatandaşlarımıza da bir alternatif yaşam alanı oluşturacak. Projemizin bir an önce bitmesi için yüklenici firma ile çalışmaların hızlanması konusunda görüşüyoruz. İnşallah çok güzel bir yeşil alan ve yaşam merkezi ortaya çıkacak” diye konuştu.

Yaşam Parkı yaklaşık 110 bin metrekare yeşil alanıyla Karaköprü’de yeşil alan ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17