banner268

Hilvan Belediyesi Cadde Ve Sokakları Yıkıyor

Aşırı kirlenen ana cadde ve sokakların yıkanması için Hilvan belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri yıkama çalışması başlattı .

Hilvan'ın temiz bir ortama kavuşması için her türlü imkanı seferber eden Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık cadde ve sokakların temizliğine oldukça önem veriyor.Temizlik işleri müdürlüğünden bilgi alan ve Hilvan'ın güzel ve temiz bir ortama kavuşması için talimat veren başkan Aslan Ali Bayık Çalışmaların hız Kesmeden devam etmesini istedi.

konu hakkında açıklamalarda bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tüm cadde ve sokaklarımızda yol yıkama çalışması yapılıyor.Vatandaşlarımızın toz ve topraktan olumsuz şekilde etkilenmemesi için çalışmalarımızı gece gündüz demeden devam ediyoruz.İhtiyaç duyulan bütün mahallelerde yıkama çalışması yapılacak bu süreçte çalışmalarımızı anlayışla karşılayan esnaflarımıza ve halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum belediyemiz temizlik işleri ekipleri cadde ,sokak ve mahalle ayırmaksızın çalışmalarına devam edecek açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269