banner262

Hilvan'a Mini Gençlik Merkezi

Yeni Mahalle'de yaptırılan ve temelinde eğitimi ve meslek edindirme kurslarının verilmesi planlanan, bir yandan da mahallede sanatsal eğitim almak isteyenlerin merkezi  haline gelecek projenin uygulandığı inşaat alanını inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan bu proje Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşımaktadır dedi.

Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve esnaflarla birlikte incelemede bulunan Bayık, amacımız Yeni Mahallemizde her yönüyle gelişime açık gençleri sosyal ve sanatsal aktivitelere kazandırmaktır. Bu vesile ile Bakanlığımızca ilçemize kazandırılan Mini Gençlik Merkezi'nin Hilvan'a ve Hilvan gençlerine hayırlı uğur olmasını dilerim şeklinde konuştu. 

Türkiye'de ilk defa uygulanan Mini Gençlik Merkezi'ni Hilvan'a kazandırılması noktasında Hilvan Belediyesi'nin büyük katkıları olduğunu ifade eden Yeni Mahalle Muhtarı Mahmut Düşen, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17