banner268

Hedef "yemyeşil Haliliye"

Haliliye Belediyesi, ilçedeki yeşil alan miktarını arttırmak ve yaşam alanı olan parkların sayısını arttırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Devteşti Mahallesinde 7 yeni parkın çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce sürdürülen toplamda 29 bin 500 metrekare alanda faaliyet gösterecek olan 7 yeni parkın çalışmaları, ağaç dikimi ve çim ekimiyle devam ediyor. 23 bin 185 metrekare yeşil alanın hazırlandığı parkta; 2 adet oyun ve 2 adette spor alanı yer alacak. Yapılan peyzaj düzenlemesiyle birlikte 3 bin 400’e yakın ağaç ve çalı grubunun da toprakla buluşturulması hedefleniyor.

Peyzaj düzenlemesinde ayrıca, 56 adet bank, 17 adet piknik masası ve 52 adet çöp kovasının da yerleri belirlenirken, program dahilinde bu ekipmanların da montesinin yapılması amaçlanıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 7 parkın yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak, Devteşti Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunmayı planlıyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17